Theatervoorstellingen die je eens moet hebben gezien

Voor de nodige ontspanning wordt je wel eens aangeraden om een theater voorstelling te bezoeken. Nederland is heel populair om de verschillende theaters en voorstellingen die daar gehouden worden. Maar enkele steken ook eens uit. Hier heb je enkele voorstellingen die je wel eens moet hebben gezien.

  • Sunset boulevard

Deze geweldige voorstelling die eindigt met staande ovaties is gewoon niet te vergeten.Het verhaal van Joe Gillis die zijn zelfs probeert te maken in de snelle Hollywood wereld. Hij probeert te ontkomen aan deurwaarders en komt zo terecht bij de mevr Norma Desmond, zij verblijft in een illusie waarbij de wereld op haar terug keerwacht. Zij biedt hem een geweldige salaris voor zijn diensten. Deze voorstelling benadrukt het verschil tussen Hollywood en Norma’s stille villa waar hij vertoeft. Deze show is een aanrader.

  • Showponies

Show ponies is rijk aan zang, dans en verhaaltjes het is verdeeld in enkele helften en zit vol onderwerpen die soms nog een taboe in de ogen van de mens zijn zoals homoseksualiteit.

Pornografie komt ook aan de orde. In de tweede deel van de show is de energie totaal anders want Klaasen staat alleen op podium in de karakter van een drag queen. Dit is ook een must see.

  • The bright side of life

The bright side of life gaat over een karakter gevestigd in Liberia wiens leven uitspeeld tijdens de oorlog. Vanwege het feit dat hij een zogenaamde televisieacteur is kan hij zich nog staande houden tussen de militairen en rebellen. Hij ontvlucht de burger oorlog. Deze voorstelling heeft een uniek manier van informatie overbrengen naar de bezoekenden in de theater en brengt het leven van een ontvluchtte zodanig over dat je helemaal in kan vinden.

  • Oh magic

Oh magic is een muziek voorstelling die het publiek echt tot leven brengt. Muziek instrumenten worden gebruikt en naarmate de voorstelling gaat worden de 4 muziekanten op het podium ook menselijke instrumenten. Het is de moeite wel waard om deze voorstelling te bezoeken.alhoewel de recensies van deze voorstelling niet zo uitmuntend zijn over het gehele stuk maar slecht voor een deel van de show. Natuurlijk heeft ieder mens zijn mening maar het is wel de moeite waard om het te bezoeken.

  • We are nowhere else but here.

Is een duet tussen man en vrouw dit is een must see omdat het niet gelimiteerd wordt aan land en taal. Het wijst de moeilijkheden die elke koppel wel eens mee te maken heeft. Het gaat van start met twee mensen op het podium die heel normaal aan hebben en helemaal niet te herkennen zijn omdat ze de normale kleding van dansers niet aan hebben. Het brengt familiariteit over bij het publiek en het zorgt er ook voor dat je het beter begrijpt. Alle gevoelens tussen man en vrouw worden gespeeld op het podium. Deze voorstelling moet je zeker hebben gezien.

Deze tekst is mede mogelijk gemaakt door: advocaat den bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *